COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Skærmbesøg

Skærmbesøg er hjemmepleje eller sygepleje gennem en skærm, hvor du og en sundhedsfaglig medarbejder ser hinanden og taler sammen. I stedet for et fysisk besøg vil hjemmeplejen i et skærmbesøg støtte dig gennem skærmen og sikre dig tryghed i, at alt går som det skal. Skulle der blive behov for det, kan vi være hos dig inden for kort tid.

Målgruppe

Skærmbesøg er et tilbud til dig, som er visiteret til hjemmepleje eller hjemmesygepleje, og som kan og gerne vil klare mere selv. Sammen med hjemmeplejen beslutter du, hvilke besøg der kan ske via skærm. Du behøver ikke have forstand på computere for at få skærmbesøg, og det er gratis at låne skærmen i Københavns Kommune.

Derfor vælger andre skærmbesøg

De borgere, som allerede i dag får skærmbesøg i Københavns Kommune, fortæller:

  • at de bedre kan planlægge deres dag, fordi det med skærmbesøg er nemmere at bestemme, præcist hvornår på dagen hjælpen skal ligge
  • at de føler sig trygge
  • at de føler sig mere selvstændige og kan klare flere ting selv
  • at de føler sig mere private i eget hjem
  • at de møder et kendt ansigt på skærmen (fast personale)
  • at de får større kendskab til deres medicin
  • at de får deres hjælp til tiden.

Formentlig vil du opleve noget af det samme, hvis du vælger skærmbesøg.

Sådan vælger du skærmbesøg

Har du lyst til at prøve skærmbesøg på dele af den hjælp du får? Så tag en snak med din hjemmepleje om dine muligheder, og hvornår du kan komme i gang. Du kan til en hver tid gå tilbage til fysiske besøg, hvis skærmbesøg alligevel ikke er noget for dig.

Herunder kan du se eksempler på brugen af skærmbesøg. 

Hjælp til badet

Skærmbesøg i hjemmeplejen

Skærmambassadørerne

Skærmbesøg i stomipleje

Medicindosering